8 Mayıs 2018 Salı

Seren Serengil'in Nişanı

    Mayıs ayı pek hareketli geçmiyor mu ? Seren Serengil,Bengü,Alişan,İbrahim Büyükak müzmin bekarlarımız kimi nişanlanarak evliliğe giden yolda ilk adımı attı kimi de nihayet evlendi ... Düğün sezonu ünlüler dünyasında Mayıs itibari ile pek hızlı açıldı.Biz bunlardan önce Seren Serengil'in nişanını incelemek ile başlayalım yazımıza.


Bu senenin en çok konuşulan ismi Seren Serengil oldu kuşkusuz.Gülben Ergen ile aralarındaki husumeti pek bir yakından takip etmiştim.Seren Serengil yılların intikamını almıştı.Bu çekişmeli süreçte birde Özay Bakır'dan ayrılması üstüne birde üç günlük hapis yatması tüm sıkıntılar bir araya gelmişti derken orada çark geri döndü ve Seren Serengil Yaşar İpek aşkı patladı.Son bomba da bu oldu tabi.Bir anda baktık ki Seren Serengil nişan hazırlığında hemde ne nişan düğün gibi.Gelin nişan detaylarına bir bakalım.


Seren Serengil nişana beyaz uçuş uçuş bir elbise ile geldi.Keşke hep öyle devam etseydi demeden kendimizi alamadık.Çimenler ile uyumlu tavus kuşunu andıran elbisesine kötü yorum yapanlara ise Seren Serengil onlar anlamazlar gibilerinden bir cevapta bulundu. 


Seren Serengil'in nişanına Demet Akalın,Alişan,Deniz Seki,Cengiz Semercioğlu, gibi ünlü isimler katıldı.Yaşar İpek'in ailesi ise nişanda bulunmadı.


Nişanın yapıldığı yer ,organizasyon tek kelime ile mükemmeldi.Çiçeklerle süslenmiş masalar,dekorlar muntazamdı.




1 yorum:

  1. yeşil elbisesini ben de hiç beğenmedim açıkçası onun dışındaki detaylara bayıldım ama!

    YanıtlaSil