1 Nisan 2018 Pazar

Yazın Güneşinden Koru Kendini

      Ülkemizde kış sıcaklığı bu yıl mevsim normallerinin üzerinde geçse de yaz mevsiminin yeri bizde her zaman başka.Nisan ayının gelmesi ile hava sıcaklıkları artışa geçmeye başladı.Güneş ısısını yavaş yavaş hissettiriyor.Bununla birlikte güneşin zararlı ışınlarından kendimizi nasıl koruruz sorusu akıllara geliyor.Güneşe karşı oldukça hassas cilt tipine sahip kişiler için güneş, eminim korkulu bir rüyadır.Yalnızca onlar için mi durum böyle ? Hayır ! Güneşin zararlı ışınları hepimiz için birer tehlike arz ediyor. Fakat gelişen teknoloji ve kozmetik sektörü bizleri güneşin olumsuz etkilerinden koruyacak birçok koruyucu ürünler geliştirip üretmekte.


    Güneşin zararlı ışınlarının bilincinde olarak yavaş yavaş güneşte kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlarken kolları sıvadım ve cildimizi koruyacak güneş koruyucu kremleri araştırmaya başladım.  Güneş ürünleri için araştırma yaparken Turuncu Kasa sitesi karşıma çıktı.Daha önceden de ismini duyduğum bu siteden artık birçoğumuz haberdar.Bilmeyenler için ise hemen kısa bir açıklama yapayım.Turuncu Kasa birçok ünlü kozmetik markalarına ait makyaj,güneş ürünleri ,bebek giyim,cilt ve saç bakım ürünleri,besin takviyesi,sağlık ürünleri gibi kozmetik alanında iş yapan online satış sitesi.


      Sitede seçili güneş ürünlerinde %55 e varan indirimler mevcut.Bunun yanı sıra bazı güneş ürünlerinden alım yaptığınızda kargo ücretsiz.Benim tercihim bronzlaştırıcılardan ve 50 spf koruyuculardan yana.Yaz gelince dışarı çıkmadan önce koruyucu güneş kremimi sürüp o şekilde dışarı çıkmak benim için en doğrusu.Deniz kenarında güneşlenirken hızlı bir şekilde ve  daha koyu  bir ten rengine bürünmemi sağladığı için ise bronzlaştırıcılar yazın benim için olmazsa olmaz.
      Yaz gelmeden Turuncu Kasa 'da da böyle güzel indirimler varken siteye bir göz atmanızı öneririm.Güneşin zararlı ışınlarından şimdiden korunmaya başlayın.

2 yorum:

  1. güneş kremsiz asla çıkmam yaz da kış da :D

    YanıtlaSil
  2. 2 3 saatte bir yeniden sürülmesi gerekmis peki makyajlı iken nasıl olacakki

    YanıtlaSil